Als je nu binnen 15 minuten besteld krijg je...

Bestel binnen 15 minuten en ontvang 40% korting
+ Facebook avatar & header kado!

Maar Carlo, waarom valt de prijs iets hoger uit vergeleken met een ontwerpwedstrijd of een grafisch student. Wat rechtvaardigt de kosten? Laat ik je dat even uitleggen, kijk even naar het hele pakket over het lange termijn.

Bij mij zul je altijd de beste service en kwaliteit krijgen. Door 10 jaar hands-on ervaring en een diploma werk ik met de juiste designer voorschriften. Zodat je bij potentiele klanten met een goed design betrouwbaar over komt. Ik ben op de hoogte van verschillende rechten voor het ontwerp. Zoals bij het gebruik van lettertypes, hierdoor zul je geen copyright problemen krijgen. Een rechtzaak is wel het laatste waar je op zit te wachten...

Daarnaast komen er geen onverwachte DTP (opmaak) kosten voor het drukken bij. De meeste designers leveren het ontwerp af en dan ‘zoek je het maar uit’. Wil je zelf je drukwerk online bestellen maar heb je geen idee of je UV spotlak moet kiezen of hoeveel grams papier je nodig hebt? Dan help ik je daarbij zonder extra kosten te vragen.

Je kunt tevens levenslang gratis extensies zoals .eps, jpg, pdf enz. bij mij opvragen. En oja.. als je niet tevreden bent met het resultaat of in welke vorm dan ook, e-mail of bel mij en het aankoop bedrag wordt direct dezelfde dag nog teruggestort zonder vragen of gezeur. Ook als je andere vragen hebt, twijfel niet om even contact op te nemen!

Klik beneden op de oranje 'NU BESTELLEN’ knop om direct van start te gaan!

"Mooi ontwerp~en perfect vertaald in een huisstijl, precies wat we zochten!" - Erwin B.

Het 'kickass' professioneel logo pakket 1:

Het 'kickass' professioneel huisstijl pakket 2:

Onbeperkte logo concepten

Onbeperkte logo concepten

Onbeperkte aanpassingen

Onbeperkte aanpassingen

Elk bestandsformaat zonder extra kosten

Visitekaartje

(eps, jpg, pdf enz.)

Briefpapier

Gratis: Facebook header & avatar kado!

Envelop

Elk bestandsformaat leverbaar zonder extra kosten (eps, jpg, pdf enz.)

Gratis drukklaar gemaakt (geen DTP kosten!)

Gratis: Facebook header & avatar kado!

Aanbieding: van €250 voor €159 ex. btw
Aanbieding: van €300 voor €199 ex. btw